Kiállítás

Kiállítás

Az ország ismert cégei mutatják be Önnek az ügyviteli munkához nélkülözhetetlen modern eszközöket, szoftvereket, kellékeket és kiegészítőket.

A kiállítási rész INGYENESEN látogatható, de regisztráció előzi meg!

Konferencia

Konferencia

Előadások keretében ismerheti meg az innovatív megoldásokat, így könnyebben és megnyugtatóan választhat a kiállítók széles kínálatából.

A konferencia belépő(k) megrendelhető(k) ezen a weboldalon.

Vásár

Vásár

Konferencia belépőjegye értékét bármelyik kiállítónál levásárolhatja és ezen felül további fantasztikus kedvezményeket kaphat az ÜgyvitelExpo napján.

A konferencia résztvevői nyereménysorsoláson vehetnek részt.

Néhány gondolat az ÜgyvitelExpo-ról

Az ügyviteli munka egyre bonyolultabb, egyre több az adminisztráció... A munkavégzés egyre tovább tart, a munkatársak egyre fáradtabbak... Az újabb jogszabályok egyre újabb és újabb terhelést, feladatot rónak mindenkire.

Minél később lép, minél később szerzi be új és váltja le elavult ügyviteli munkaeszközeit, annál nagyobb a szenvedés és lemaradás. Az Ön cége, szervezete jobbra érdemes, minthogy elmerüljön az adminisztráció tengerében!

Szeretnénk egyszerűsíteni az Ön cégének, szervezetének munkáját, hogy Ön, mint vezető is fellélegezhessen, a munkatársak ne panaszkodjanak, hanem mosolyogva végezzék feladatukat.

Az ÜgyvitelExpo-t azért hoztuk létre, hogy Ön megtalálhassa azokat az eszközöket, megoldásokat, melyek az Ön és munkatársai munkáját leegyszerűsítik, így az Ön cége jelentős előnyhöz jut, költséghatékony módon.