Az Expo szervezője és főszponzora

GNSoft Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Kft.

GNSoft Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Kft. Kiállító letöltései

A GNSoft Kft. az ügyvitel egyszerűsítését tartja legfontosabb feladatának. Segítjük az intézmények, cégek ügyvitelét, egyszerűsítjük a felhasználók munkáját. Szoftvereinket eszerint fejlesztjük, munkánkat eszerint végezzük. Támogatásunkkal ügyfeleink életét könnyítjük meg a szoftvereink bevezetése, és használata során. Ügyfeleinknek sosem kell azt éreznie, hogy magukra maradtak a megvásárolt szoftverükkel, mi teljes vállszélességgel segítjük intézményük és munkatársaik munkáját.

Az ÜgyvitelExpo támogatói

Golding Reklámajándék Kft Golding Reklámajándék Kft

Golding Reklámajándék Kft

• 1991 óta sikeres, magyar családi vállalkozás
• Megbízható, tapasztalt, elkötelezett csapat
• 900 milliós saját készlet, 10.000 féle termék
• Házon belüli emblémázás pár nap alatt
• Egyedi ajándék ötletek, távol-keleti gyártás
• Nemzetközi kapcsolatrendszer: IGC

Billbarter Hungaria Zrt.

Billbarter Hungaria Zrt.

A Billbarter Hungaria Zrt. 2011 júliusában indította el a Billbarter.com működését azzal a célkitűzéssel, hogy a magyar kis- és középméretű vállalkozások recesszióból adódó nehézségeire könnyen elérhető, gazdaságos megoldást nyújtson. Azonban az idő elteltével a vállalkozások és magánszemélyek többféle igényét fedeztük fel és mivel üzleti portálunk célja a cég életének megkönnyítése, ezeket sem hagyhattuk válasz nélkül. A Billbarter rendszer jelenleg 5 európai országban működik: Magyarország, Románia, Szlovákia, Szerbia, Csehország.
A Billbarter fő termékei a HONEM számlakompenzációs rendszer és a Barterváltó, melyekkel a következő helyzetekre kínálunk megoldást:
• Tagi kölcsön kiegyenlítés
• Jegyzett tőke emelés
• Forrás szerzés (EU pályázatokhoz is)
• Költség csökkentés
• Tartozás rendezés
• Bevétel növelés

CLOUD.HU - EZIT Kft.

CLOUD.HU - EZIT Kft.

Az EZIT egy ismert név a hosting szolgáltatások terén. Több mint tíz éve szolgáltatunk kis, közép és nagyvállalkozásoknak, állami vállalatoknak, egyházaknak különböző kiváló minőségű IT megoldásokat. Az évek alatt számos magánszemély és vállalat választott minket informatikai partnereként, szolgáltatás palettánk lefedi a hosting szolgáltatásokkal kapcsolatba felmerülő igények legnagyobb részét. Saját 500 szerver kapacitású adatközpontunk és óriási kapacitással rendelkező felhő infrastruktúránkkal a hazai internet jelentős százalékát szolgáljuk ki. Ügyfeleink nagyon vegyes szektorokból érkeznek, magánszemélyek, kis-és középvállalkozások, nagyvállalatok, egyházak, állami cégek. Ha igényei kiszolgálásával az EZIT-et bízza meg, biztos lehet benne, hogy szolgáltatását felkészült szakemberek üzemeltetik kiváló infrastruktúrán.

Szövegváros

Szövegváros

Hiába írod meg a weblapod, e-mailjeid, reklámjaid szövegét, semmi eredményük nincs? Vagy messze rosszabbul teljesítenek a marketing anyagaid, mint szeretnéd?
Ha meg szeretnéd tudni, hogyan adj el írásban sikerrel, akkor itt az ideje, hogy felkeresd Szövegvárost!
Az ingyenes vevőszerző szövegírás csomagban több mint 100 oldalnyi tudást kapsz arról, hogyan írj olyan szöveget, ami cselekvésre készteti az embereket.
Ráadásul, a csomagban találsz azonnal használható sablonokat is, amelyeket csak a saját kínálatodra kell formálnod, és máris használhatod azokat a szövegeid eredményeinek javítására.
Látogass el Szövegvárosba minél hamarabb!
Szerezd meg az ingyenes vevőszerző csomagot >>

Kóbor Milósné

Amit Kóbor Miklósnéról tudni kell

• Okleveles könyvvizsgáló
• Okleveles adótanácsadó
• Szakközgazdász
• Adószakértő
• Mérlegképes könyvelő
• Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem - Vállalkozói információs menedzser
• Veszprémi Vegyipari Egyetem - Okleveles szervező vegyészmérnök
• Veszprémi Vegyipari Egyetem - Vegyipari szervező üzemmérnök
• Vállalkozástani távoktatási szakkönyv lektora
Jelenleg:
• a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégium gazdasági igazgatója
• az Eszko-Trend Kft. ügyvezető-tulajdonosa (könyvelés, adótanácsadás)
• a Serviens Plus Bt. cégvezető-tulajdonosa (oktatás, gazdasági tanácsadás)
• 1993 óta oktat különböző szakmai felsőfokú tanfolyamokon
• a Budapesti Kommunikációs Főiskola óraadó tanára (számvitel, gazdaságtan, adótan)
• munkakör validáló tevékenységet végez az NSZI megbízásából
• vizsgaelnök mérlegképes könyvelő, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, ügyvitel, közgazdaság szakmai csoportokban

Panker Mihály

Amit Panker Mihályról tudni kell

• Megyei Jogú Városok Szövetsége Egészségügyi Albizottságának tagja
• Egészséges Városok Project Irányító Bizottságának tagja (Győr)
• SM Alapítvány kuratóriumának tagja
• Győr Város Idősügyi Tanácsának tagja
• United Way Kisalföld Alapítvány kuratóriumának tagja
• Igazgatásszervező - Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Kar
• Mentálhigiénés szakember - Magyar Testnevelési Egyetem
• Középiskolai tanár - Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Kar, Pécs
Jelenleg a 43 telephelyen működő, 460 közalkalmazottat foglalkoztató integrált intézményt irányítja: Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr szervezeti filozófiája:
Az állapotuk, helyzetük miatt professzionális segítséget igénylők szakszerű támogatása szükségleteiknek megfelelő módon. Az intézmény által nyújtott szolgáltatásokat igénybevevők életminőségének, kapcsolatrendszerének megőrzése, erősítése, elősegítése. Komplex, egymásra épülő, minőségi szociális és egészségügyi szolgáltatások széles választékát kínáljuk, megértő, tiszteletteljes, felelős magatartást tanúsító, magasan kvalifikált szakemberekkel. Intézményi filozófiánk alappillére az értékteremtés, a felhalmozódó tudás, tapasztalat és értékek közvetítése.

Barta Tibor Csúcsteljesítmény specialista

Barta Tibor Csúcsteljesítmény specialista, edző, író, a testedzés elkötelezett híve. Letöltések

Elfoglalt vállalkozóként egyszerű módszerekkel lehet több életereje, energiája annak érdekében, hogy a munkában és a magánéletben is a képességei magas szintjén teljesítsen.
Semmi misztikum, nem kell csoda termékekre költeni a megoldás egyszerű és hatásos!
A letöltési oldalon beleolvashat Barta Tibor könyvébe

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál Letöltések

A dokumentumkezelés egy korszerű értelmezés szerint a piacokkal, az ügyfelekkel, az értékesítéssel, a termeléssel - és általában - a szervezeti folyamatok hatékony működésével, működtetésével kapcsolatos ismeretek jövedelmező előállításának, felhasználásának, tárolásának és újrafelhasználásának módszertana.
A DWP Üzleti folyamat és adminisztráció (Dokumentumkezelés és folyamatmenedzsment) Portál 2005 óta foglalkozik dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel, folyamatmenedzsmenttel. A felhasználók nyelvén beszél, minimálisra szorítva a felesleges marketinget.
A Portál szervezésében 2010-ben kiadásra került Magyarország első, a versenyszektor számára szóló dokumentumkezelési szakkönyve.
Létrejötte óta a DWP alatt számos szakmai napot, konferenciát tartott és tart dokumentumkezelési, illetve ehhez köthető témákban: Válságkezelés és dokumentummenedzsment, Elektronikus számlázás, Hatékony vállalati napok, Papírmentes iroda, Papírmentes Nap.
Különleges oktatásai, tanfolyamai évek óta keresettek az üzleti szektorban és a közigazgatásban egyaránt. A képzések hallgatói a közigazgatás mellett a legjobb magyar nagyvállalatok, illetve a kkv szektor vezető cégeinek köréből kerülnek ki
A DWP Portál büszke arra, hogy hallgatói az ország valamennyi részéből eljönnek az egyedi oktatásokért.

Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség

Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Letöltések

Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (IDSzSz) a magyar dokumentumkezelés (beleértve az iratkezelést, tartalom-menedzsmentet, üzleti folyamatmenedzsmentet) összefogó szakmai szerveződése. Az IDSzSz egy valóban független és nyitott, szakmai egyesület, amely minden érdeklődőt vagy érintettet vár tagjai közé, a beszállítói, illetve a felhasználói oldalról, illetve a versenyszektor vagy a közszféra területéről egyaránt. Szervezetünkben a dokumentumkezelés valamennyi területéről találhatóak tagok (elektronikus dokumentumkezelés, fizikai iratkezelés, hardverek és kapcsolódó tanácsadás) – és amit különösen fontosnak tartunk, hogy a felhasználói oldal is megtalálható.
Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség eredményei: 2010-ben kiadásra kerül Magyarország első, a versenyszektor számára szóló dokumentumkezelési szakkönyve. Szövetségünk a megalakulás óta eltelt időben több szakmai rendezvényt támogatott és támogat. Nagysikerű dokumentumkezelési tanfolyamot támogat szakmailag, amelynek hallgatói a legjobb magyar vállalatok köréből kerülnek ki. 2010-ben tanulmányt készítettünk a Közigazgatás iratkezeléséről, ennek alapján az IVSZ-szel közös munkacsoportot működtettünk Elektronikus iratkezelés témában. Tagjaink elkészítettek egy versenyképességi tanulmányt, amely a vállalatok számára mutatja be a dokumentumkezelés eszközrendszerét, amellyel a versenyképesség növelhető, illetve a általa válságkezelés, túlélés biztosítható. Megkezdődött egy szakértői, szakmai névsor összeállítása, amely támpontot adhat az egyes szakmai kompetenciák képviselőiről a felhasználók, érdeklődők számára.
Az IDSzSz további tervei
Szervezetünk céljai a következőek:
- ismertség növelése, kapcsolatrendszer kiépítése,
- további tagok bevonása a munkába,
- versenyelőny biztosítása egy védjegy által,
- szakmai Díj meghirdetése,
- további rendezvények, szakmai napok, oktatások támogatása.

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara